středa 11. listopadu 2009

Indická masáž hlavy a šíje

Indická masáž hlavy + antistresová masáž  20 minut  330 Kč

masáž se provádí přes oblečení a dá se tedy jednoduše praktikovat kdekoliv - doma či v kanceláři .
Tato mimořádná masáž hlavy ulevuje od napětí a stresu, kterému jsme neustále vystavováni. Dovede vás k maximální relaxaci a uvolnění. Působí jako opravdový lék na různé bolesti a napětí ve svalech krku a ramen…………………………
Velmi účinné je k masáži hlavy přidat antistresovou sestavu masáže ramen a šíje, protože je zbavíte obrovské psychické zátěže a oni se budou cítit jako znovunarození…Indická masáž hlavy je prospěšná díky tomu, že se praktikuje na částech, které jsou důležitými energetickými centry. Pokud je člověk ve stresu, hromadí se v těchto oblastech napětí, které se neustále hromadí a zapříčiňuje spoustu dalších bolestí. Není tedy divu, že v Indii dostávají lidé tuto masáž často od narození… O výborných účincích na vlasy a pokožku není sporu.

Indická masáž hlavy zaručuje, že vás zbaví stresů každodenního života, působí jako opravdový lék na různé bolesti, napětí ve svalech krku a ramen. To je starověké umění indické masáže hlavy. Že to zní mimořádně? Ano, máte pravdu, tato technika masáže je skutečně mimořádná. Jedinečnou masáží hlavy se zbavíte napětí, které se shromažďuje v ramenou, krku a částech hlavy z tlaků současného moderního způsobu života. Masáž kůže na temenu hlavy podporuje přísun krve k folikulům a zlepšuje přísun živin potřebných ke zdravému růstu vlasů. Nyní je nejběžnější příčinou nedostatečného krevního toku svalová tenze – napětí – vytvářené stresem. Tímto pomáhá masáž rozptýlit celkové napětí, zlepšuje nejen stav vlasů, ale současně hraje neocenitelnou úlohu při léčení problémů spojených se stresem. Těmi jsou bolesti hlavy a příliš namáhané oči.Jak funguje – hlava, krk a ramena jsou důležitá energetická centra v těle. Ve stresu jsme rozzlobení a napětí se začíná hromadit. Později se projevuje v podobě ztuhlého krku a ramen, napětí v očích a někdy i vypadáváním vlasů. Masáž hlavy vyžaduje práci v pevném a jemném rytmu, aby pomohla zrušit blokády a zbavit člověka nepohodlného stupňujícího se napětí. Účinek není jen fyzický, působí i na emocionální úrovni. Zklidňuje duši, podporuje uvolnění a ulevuje od stresu.
Starověké přísloví říká:„Šťastná mysl je lékem, lepší návod neexistuje.“

Žádné komentáře:

Okomentovat